Spaans Hoveniers

Wilt u uw tuin veranderen? Of bent u toe aan een geheel nieuwe tuin?
Wij verzorgen het voor u!

 

TuinplantenOok het ontwerpen en aanleggen van een tuin valt binnen onze werkzaamheden. Mocht u zelf een ontwerp hebben dan kunnen wij in overleg dit idee voor u realiseren. Bovendien hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de aanleg van verschillende stijlen.

 

Voor onderhoudswerkzaamheden aan uw bestaande tuin bent u bij ons ook aan het goede adres. Dat kan bijvoorbeeld één of meer malen per jaar plaats vinden, maar ook op basis van een compleet onderhoudsplan inclusief jaarbegroting. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van het gazon, snoeiwerkzaamheden, bemesting van de tuin en het controleren van de sproei installatie en tuinverlichting. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor boomverzorging en het kappen van bomen.

 

Tevens zijn wij aangesloten bij Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (V.H.G.). De VHG is een branchevereniging die de belangen behartigt van hoveniersbedrijven. VHG ondersteunt hoveniersbedrijven in de bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.
De V.H.G voegt door haar diensten iets toe aan de kwaliteit van leven. Namelijk, het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige groene ruimte. Voor meer informatie over de V.H.G klik hier.